Etusivu

Hieronta

Taustaa Koirahieronta

Energiahoidot

Hinnat
Yhteystiedot

Laser

Kinesioteippaus Satulasovituskurssit

Hevoshierontakurssit

 
 

Tässä muutamia esimerkkejä laser-hoitojen tuloksista:LASER HEVONEN


Hankosidevamma: 10-vuotiaalla ravurilla todettiin kolme reikää oikean takajalan hankositeessä. Hankosidettä hoidettiin 12 kertaa laserilla. Kontrollissa vajaa kaksi kuukautta hoidon aloittamisen jälkeen hankoside todettiin hyvin parantuneeksi; ei arpikudosta, mutta uusiutunut jänne oli vielä hieman ohutta. Kontrollin jälkeen jatkettiin laserhoitoja vielä kuusi kertaa, ja tällä hetkellä (tammikuu 2012) ravuria aloitetaan pikkuhiljaa liikuttelemaan ja kuntoa palauttamaan!


Rupista ihottumaa: Noin neljän vuoden ajan 10-vuotiaalla shetlanninponilla oli esiintynyt kaikissa jaloissa sääressä (vuohisen yläpuolella, polven/kintereen alapuolella) rivityyppistä rupea, joka ajoittain aina ilmaantui. Pysyi jotenkuten kurissa pesemällä ja perusvoiteilla. Lääkäri oli tutkinut useampaan otteeseen, poni oli saanut antibioottikuuria jne, mutta mikään ei auttanut.

Lasehoitoja tehtiin seitsemän kertaa loka-marraskuussa 2011. Kolmannella kerralla oli havaittavissa jo karvankasvua ongelma-alueilla. Ainakin toistaiseksi rupi-ihottuma pysynyt nyt pois!

Samalla hoidettiin russ-ponia samasta vaivasta, mutta rupea oli vain takajaloissa. Sillä laser ei auttanut; se ikävästi sattui olemaan sitten se yksi hevonen kymmenestä, joka ei vastaa laser-hoitoon lainkaan.


Vaikeasti parantuva haava
: Nelivuotiaalla ravurilla oli ollut lähes vuoden vasemman takajalan vuohisessa haavauma, jonka suoja aina hankasi rikki. Erilaisia suojia ja pehmusteita niiden alle oli kokeiltu, oli myös kokeiltu antaa jalan olla ilman suojaa. Haava alkoi kasvaa liikalihaa, jota poistettiin lääkärin määräämällä aineella.

Haavaa hoidettiin kuusi kertaa. Kuudennella kerralla haava oli hyvin umpeutunut ja iho normalisoitunut, karvaa vielä odoteltiin kasvavaksi!


Rengassiderevähdys/repeämä: Seitsemänvuotiaalla welsh cobilla todettiin rengassiderevähtymä/repeämä. Ennuste paluulle estehevoseksi oli huono: rengassiteeseen todennäköisesti kasvaa arpikudosta niin, että se tulee kiristämään vuohisniveltä ja rajoittamaan siten vuohisen liikettä. Tulevaisuutta ehkä vielä 'köpöttelyhevosena'?

Laserhoitoja annettiin kahdeksan kertaa. Kontrollissa rengasside todettiin olevan erinomaisesti parantunut ja normaalikudoksista! Paluu ehkä esteradoille vielä mahdollista, aika näyttää!