Etusivu

Hieronta

Taustaa Koirahieronta  

Energiahoidot

Hinnat
Yhteystiedot

Laser

Kinesioteippaus Satulasovituskurssit  

Hevoshierontakurssit

 

 

Yhteystiedot

Erja Niemeläinen
Tmi Hevilo
Sälinkää, Mäntsälä

Y-tunnus 2363964-0
puh. 044-0877 804
e-mail: erja.niemelainen(at)hevilo.fi

Puhelimeni on äänettömällä kun teen hoitoja hevosille ja koirille. Jätä siis vastaajaan viestiä mikäli en vastaa, soitan sinulle kun vapaudun! Tai lähetä teksti- tai Whatsup-viesti.

Facebookista löydät minut sekä Erja Niemeläinen -nimellä että yrityssivuna 'Tmi Hevilo - hevoshierontaa ja koirahierontaa'. Facebookin tai Messangerin kautta voit myös lähettää viestiä.

Aikoja on varattavissa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Hevosesi hoitoon kannattaa varata 1 t – 1 t 30 min ja koirasi 45 min - 1 t 15 min. Tutustuthan Hevoshieronta/Koirahieronta -osioon ennen kuin varaat aikaa; siellä kerrotaan tarkemmin miten valmistaudutaan hierontaan tai milloin ei voida hieroa.

Asun siis Mäntsälässä, mutta toiminta-alueeni ei ole mitenkään rajattu.

Hieman taustaa itsestäni

Olen valmistunut hevoshierojaksi (ELK Weter) keväällä 2011. Sen jälkeen olen opiskelut mm. laser-hoitoja, O.T.E.-fasciakäsittelyä, reiki-energiahoitoja, shiatsua, kinesioteippausta jne. Tällä hetkellä suoritan koirahieronnan ammatillista tutkintoa Koulutuskeskus Salpauksessa. Yhdistelen eri oppimiani tekniikoita hoidoissani niin, että saan annettua mahdollisimman tehokkaan hoidon kulloisessakin tilanteessa. Itse turhaudun sellaisiin hoitoihin, joita pitää ottaa pitkinä sarjoina. Siksi mielelläni tarjoan mahdollisimman tehokkaan hoidon, jonka yhdellä käyntikerralla voi antaa ilman että eläintä ylihoidetaan.

Lokakuussa 2011 jätin päivätyöni elintarvikeyrityksen markkinointiosastolla, ja siirryin kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Hevosten ja koirien hierontojen lisäksi teen pienimuotoisesti tallilomitustöitä. Hevosmaailmassa olen kiinnostunut niin ravi, ratsu- kuin työhevostoiminnasta. Itselläni on ollut hevosia, mutta ei yhtään tällä hetkellä. Kaksi omaa kasvattia olen saattanut maailmalle, rodultaan ne ovat islanninhevosia. Kotona meillä touhuavat leikattu kääpiöpinserinarttu ja kaksi maatiaiskissaa. Tämän eläimellisen menon kanssani jakaa aviomieheni Kari.

Kaikki hevoset ja koirat rotuun katsomatta kiinnostavat. Hierontakokemusta hevosista on kertynyt shettiksistä jykevään noin 1000-kiloiseen ruotsin ardenneriin, ravurista ratsuun, puskapollesta kisahevoseen ja kaikkea siltä väliltä! Ikähaitari hoidettavilla hevosilla on ollut 1,5 -30 vuotta. Hoitotunteja on kertynyt jo tuhansia vuodesta 2010 lähtien. Kaikkia hevosia ja koiria ikään, rotuun, sukupuoleen ja käyttötarkoitukseen katsomatta tulen mielelläni hoitamaan!

Tietosuojalaki

Tallennan asiakkaista vain olennaisimmat tiedot yhteydenpidon kannalta (asiakkaan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite, mikäli käyn kotikäynneillä hoitamassa hevosia/koiria). En käytä tietoja markkinointitarkoituksissa enkä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Tässä hoitovuorossa olevalla Nestorilla on säkäkorkeutta 180 cm.